Voor een gedegen werkplekonderzoek bent u bij Greet at Work aan het juiste adres. Via de structuur van het 5 W model kan er voor alle verschillende werkplekken een onderzoek uitgevoerd worden.

Bij een verbouwing of herinirichting van een kantoor/ werkruimte is het een goed idee om samen met Greet at Work te kijken naar een goede ergonomische inrichting, waarmee u verzuim kan reduceren.

Wilt u preventief uw medewerkers de mogelijkheid bieden kort te ontspannen tijdens hun werkzaamheden om daarna de draad weer fris op te pakken? Dan is stoelmassage een goed idee. Naast de ontspannende stoelmassage kunnen er altijd vragen gesteld worden over de werkplek of eventueel aanwezige klachten. Dat is zeker de meerwaarde van Greet at Work. U kunt hier bijvoorbeeld een vaste frequentie voor afspreken als maandelijks terugkerende actie.

Binnen uw bedrijf kan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers zorgen voor verzuimreductie ver verbeterde productiviteit, lees er meer over op de pagina over duurzame inzetbaarheid.


BIG-registratienummer: 09033637404


KVK : 24465521  |    BTW NR : NL001640533B34
Copyright © 2010 – 2021 | Greet at Work bedrijfsfysiotherapie

   Privacy Verklaring  |   Algemene voorwaarden