Arbo & Ergonomisch advies

Bedrijfsfysiotherapie en Advies rondom arbeid en gezondheid

Bij ons kunt u terecht voor arbo en ergonomisch advies. Hierbij hebben wij het dan over houding en beweging.

U kunt ons advies vragen inzake WERKPLEKONDERZOEKEN of HER-INRICHTING KANTOOR- of WERKRUIMTE. Het advies heeft een preventieve uitwerking, u voorkomt uitval en/of klachten.

U werkt op deze manier mee aan een duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. U zorgt hiermee voor verzuimreductie en een verbeterde productiviteit.


HER-INRICHTING KANTOOR- of WERKRUIMTE


Greet at Work kan adviseren na herinrichting na van een werkplek (verbouwing of nieuwbouw). Dit als er binnen een organisatie behoefte is om te weten hoe men de werkplek kan inrichten volgens ergonomische richtlijnen (b.v.zitten of staan, werkhoogte, volgorde van handelingen, inrichting, aanbevolen tilfrequentie) om op deze manier gezond en efficiënt te werken.


Greet at Work maakt gebruik van de participatieve aanpak. De medewerkers worden betrokken bij de inrichting van de nieuwe werkplek.

WERKPLEKONDERZOEK

Met een werkplek onderzoek (op locatie of ‘online’) zoomen wij in op het gebruik van middelen. De bureaustoel, met zijn instelmogelijkheden, muisgebruik en werkhouding komen dan uitgebreid ter sprake.

Als het om een werkplek gaat anders dan die op kantoor (bijvoorbeeld een lopende band of werkzaamheden in de zorg etc.) worden ook de verschillende werkfactoren erbij betrokken en beoordeeld.

WERKPLEKONDERZOEK – ONLINE

Aandacht voor de thuiswerkplek is nu zeer actueel. Werkgevers zien deze verschuiving en bieden hun medewerkers nu hulp.

Een werkplekonderzoek hoeft niet fysiek plaats te vinden. De techniek helpt ons daarbij. Het werkplekonderzoek kan individueel en collectief aangeboden worden. Voordeel: efficiënt en kostenbesparend. Daar zijn verschillende vormen van mogelijk…. dit kan individueel of in groepsverband.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

   Privacy Verklaring  |   Algemene voorwaarden