Over ons

Bedrijfsfysiotherapie en Advies rondom arbeid en gezondheid

Greet at Work

Greet at Work is opgericht door Greet van Gemert. Als aanvulling op de opleiding fysiotherapie heeft zij de specialisatie tot adviseur arbeid en gezondheid, richting bedrijfsfysiotherapeut afgerond. Ze heeft ruime ervaring in multidisciplinaire trajecten. Advies bij reïntegratie voor zowel werkgever als werknemer en daarmee verbetering van de productiviteit  levert veelal financiële voordelen op in de vorm van afname van verzuim en het verhogen van de productiviteit.

Fysiotherapie

Vanzelfsprekend is zij BIG geregistreerd en is zij is ingeschreven als lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut en als lid van de specialistenvereniging  NVBF. Ze voldoet daarnaast aan de opleidings- en kwaliteitseisen van de SRBF (Stichting registratie bedrijfsfysiotherapeuten). Daarnaast is zij ingeschreven in het CRKBO Register, hierin staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Naast het plezier wat ze in haar werk ervaart zowel binnen de fysiotherapie als de bedrijfsfysiotherapie is ze graag in beweging en gaat regelmatig hardlopen. Het zoeken van nieuwe uitdagingen en deze op een verantwoorde manier aangaan is  de passie die ze in haar werk heeft. Ze is daarvoor ook regelmatig aan het netwerken.

Greet at Work is gevestigd in de Hoeksche Waard. Het werkgebied strekt zich uit door heel Nederland. Het merendeel van de opdrachtgevers komen uit Zuid-Holland waaronder de regio Drechtsteden (o.a. Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht), Nieuwe Waterweg (o.a.Schiedam, Vlaardingen en Maassluis), Rotterdam en van Breda tot Bergen op Zoom in de regio Brabant.

Wilt u nader met ons kennismaken? Bel gerust telefoon: +31 (0)6 83579509

U kunt ook via e-mail contact met ons opnemen. Gaat u hiervoor naar het contactformulier (klik hier).

   Privacy Verklaring  |   Algemene voorwaarden