Greet at Work

Greet at Work is opgericht door Greet van Gemert. Als aanvulling op de opleiding fysiotherapie heeft zij de specialisatie tot adviseur arbeid en gezondheid, richting bedrijfsfysiotherapeut afgerond. Ze heeft ruime ervaring in multidisciplinaire trajecten. Advies bij reïntegratie voor zowel werkgever als werknemer en daarmee verbetering van de productiviteit  levert veelal financiële voordelen op in de vorm van afname van verzuim en het verhogen van de productiviteit.

Fysiotherapie

Ze is ingeschreven als lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut en als lid van de specialistenvereniging  NVBF. Ze voldoet daarnaast aan de opleidings- en kwaliteitseisen van de SRBF (Stichting registratie bedrijfsfysiotherapeuten). Verder is ze ingeschreven in het CRKBO Register, hierin staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Naast het plezier wat ze in haar werk ervaart zowel binnen de fysiotherapie als de bedrijfsfysiotherapie is ze graag in beweging en gaat regelmatig hardlopen. Het zoeken van nieuwe uitdagingen en deze op een verantwoorde manier aangaan is  de passie die ze in haar werk heeft. Ze is daarvoor ook regelmatig aan het netwerken.

Greet at Work is gevestigd in de Hoeksche Waard. Het werkgebied is regio Drechtsteden (o.a. Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht), Nieuwe Waterweg (o.a.Schiedam, Vlaardingen en Maassluis) en Rotterdam. Daarnaast van Breda tot Bergen op Zoom in de regio Brabant.

Wilt u nader met ons kennismaken? Bel gerust telefoon: +31 (0)6 83579509

U kunt ook via e-mail contact met ons opnemen. Gaat u hiervoor naar het contactformulier (klik hier).


 

BIG-registratienummer: 09033637404


KVK : 24465521  |    BTW NR : NL001640533B34
Copyright Greet at Work bedrijfsfysiotherapie © 2010 – 2021

   Privacy Verklaring  |   Algemene voorwaarden