Over ons

Greet at Work

Greet at Work is opgericht door Greet van Gemert.

Als aanvulling op de opleiding tot fysiotherapeut en later specialisaties in de bekkenfysiotherapie heeft zij in 2009 de 2 jarige opleiding tot adviseur arbeid en gezondheid, richting bedrijfsfysiotherapeut afgerond. Ze heeft ruime ervaring in multidisciplinaire trajecten. Haar doel is medewerkers en werkgevers op een lijn te krijgen om zo het functioneren van een bedrijf als geheel te optimaliseren. Dit komt ten goede aan de productiviteit van de medewerkers als het bedrijf waardoor een win-win situatie ontstaat. Dit levert daarmee zeker ook financiële voordelen op in de vorm van afname van verzuim en het verhogen van de productiviteit.

Fysiotherapie

Ze is ingeschreven als lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut en als lid van de specialistenvereniging  NVBF. Ze voldoet daarnaast aan de opleidings- en kwaliteitseisen van de SRBF (Stichting registratie bedrijfsfysiotherapeuten).

logo-nvbf                kngf logo

Naast het plezier wat ze in haar werk ervaart gaat ze de laatste jaren mee met de Roparun. Team 92, Binnenmaas run for life, is het team waar ze deel van uitmaakt. Ze gaat in 2015 weer mee als loper. Daarvoor is ze nu in training.

Het zoeken van nieuwe uitdagingen en deze op een verantwoorde manier aangaan is ook de passie die ze in haar werk heeft. Ze is daarvoor ook regelmatig aan het netwerken en o.a. lid van Business Netwerk Rijnmond en IKV Ondernemend Vlaardingen.

header(!700x170BNR             IKV

Greet at Work is gevestigd in de Hoeksche Waard. Het werkgebied is regio Drechtsteden (o.a. Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht), Nieuwe Waterweg (o.a.Schiedam, Vlaardingen en Maassluis) en Rotterdam. Daarnaast van Breda tot Bergen op Zoom in de regio Brabant.

Tel: +31 (0)6 83579509

Neemt u gerust contact met ons op. Gaat u hiervoor naar het contactformulier (klik hier).


BIG-registratienummer: 09033637404


KVK : 24465521  |    BTW NR : NL001640533B34
Copyright Greet at Work bedrijfsfysiotherapie © 2010 – 2019

   Privacy Policy  |   Algemene voorwaarden


Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

1 years ago

Greet at Work

Omslagfoto van Greet at Work ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Volg ons op Twitter