Greet at Work draagt bij aan…

Bedrijfsfysiotherapie en Advies rondom arbeid en gezondheid

Met trots kunnen wij u melden dat ‘Greet at Work’ via ‘Nu in Beweging’ een bijdrage zal leveren aan een spetterend event… De Roterdam RibRally

Spetterend netwerkevent op de Rotterdamse wateren

De Rotterdam RibRally is hét event waarbij alles draait om de boten en vindt dit jaar alweer voor de vijfde keer plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje breidt je je netwerk van zakelijke en persoonlijke contacten uit, en onderhoudt je bestaande relaties. Als deelnemer krijg je de kans om in een ribboot door de Rotterdamse wateren te varen waarbij de boot ook hier en daar zijn snelheid zal laten zien….

De ribboten zijn uitverkocht!

Alle boten voor de 5de editie van Rotterdam RibRally zijn inmiddels uitverkocht! De boot gemist? Er zijn nog wel kadekaarten te koop, zo kun je volop van het spetterende netwerkevent meegenieten, maar vaar je niet met een rib mee.

Veiling

Aan het einde van de dag is er een veiling waar op diverse items kan worden geboden. De opbrengst is uiteraard ook ten bate van Lymph&Co.

De opbrengst gaat dit jaar naar de stichting Lymph&Co.

Organisatie en mediapartner

De Rotterdam RibRally wordt georganiseerd door de belangeloze inzet van: Trends ICT Groep, Van Eekhout & Partners, ADTS Groep, Buro Zero. TienProducties is sinds dit jaar mediapartner van de Rotterdam RibRally.